spring-632098

På mandag d. 12. september kl. 17 holder jeg foredrag og fortæller om min bog i Speakers Corner på Nørrebro bibliotek, Rentemestervej 76, 2400 København NVDet ville være super dejligt hvis du kiggede forbi – der er fri entre! Her kan du selvfølglig også købe min bog og få den signeret.

I 2014 deltog jeg i Byron Katies “The School for The Work” i Ojai lidt udenfor L.A. Det var nok her, min egentlige rejse til et mere fredeligt liv rigtig tog fart. På den virkelig gode men også skræmmende “ingen vej tilbage” måde.

Det giver et lille gys, da jeg er ved at færdiggøre min bog, og Katies besked falder ud af en mappe. Hun skrev den til mig, efter jeg interviewede hende til magasinet Psykologi, og jeg har glemt alt om den. ”Thank you for your contribution to peace” står der, med hendes krøllede håndskrift.

Det er som om den sætning har fået større mening nu, efter jeg har skrevet bogen og nu udgiver magasinet. For er der noget jeg gerne vil – så er det at bidrage til mere fred.  Fred i verden og i det nære, mellem dig og mig. Det er det jeg brænder allermest for! Sikkert fordi jeg kun alt for godt ved hvordan livet kan være, når det ikke er fredeligt. Alle de situationer i mit liv hvor jeg har følt mig usikker, utilstrækkelig og utryg og har prøvet at kontrollere det med vrede, manipulation eller kunstig “pæn pige” sødme, og følt mig forkert, akavet og falsk. Fordi jeg ikke vidste hvad jeg ellers kunne gøre.

Men det ved jeg nu og det er så befriende at have fået andre muligheder. Ikke mindst når jeg kommer til at spænde ben for mig selv fordi jeg er faldet tilbage i et gammelt begrænsende mønster. Så kan jeg bare vælge igen – vælge at handle anderledes og bruge nogle af alle de fantastiske værktøjer jeg har fået gennem tiden, som hjælper mig til mere indre fred og frihed.

I min bog har jeg samlet min hitliste af de værktøjer der har hjulpet mig allermest. Inspirationen kommer fra de mange bøger jeg har læst og kurser jeg har deltaget i fra hele verden, særligt USA. Med nogle af verdens førende læremestrer indenfor selvudvikling. De får mig til at vågne med det største smil om munden, begejstret og nysgerrig efter, hvad dagen i dag vil bringe. Jeg håber at kunne give dig samme følelse.

Du kan lytte til et par af kapitlerne fra min bog her, som jeg har indtalt. Bare tryk på play.

Er du blevet nysgerrig kan du købe min bog her – ved at trykke på coveret. 

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 14.35.45

Kærligst,

Lisbett.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtage mine bedste tips og tricks til hvordan du får mere fred og glæde med dig selv og dem du holder af + et abonnement på LIFTYOURMIND Magazine som udkommer 4 gange årligt. Tilmeld dig her.  (Jeg lover ingen spam, kun brugbart og opløftende indhold. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid).

LIFTYOURMIND Magazine – med alt det som støtter dig til et liv i balance læs det her.