girl-948227

Det kan føles rigtig svært at slippe ønsket om at overbevise andre om at du har ret i en sag som du virkelig tror på.

Vi kan tage os selv i at forklare og forsvare for at overbevise den anden om at vores holdning er den rigtige.

Men hvad er egentlig vigtigst? At du får ret eller at der er fred i jeres relation?

Byron Katie siger det så enkelt: Forsvar er det første skridt imod krig.

Næste gang du mærker at du gerne vil have ret, så prøv i stedet at slå din nysgerrighed til. Se hvad der sker når du nøjes med at dele din holdning og slipper ønsket om at overbevise den anden i din retning.

Måske hiver og slider det i dig for at få ret. Måske kan du pludselig bedre høre hvad den anden siger. Måske viser det sig at I er enige, nu hvor du lytter. Måske har I en forskellig holdning og får en inspirerende snak i øjenhøjde om jeres synspunkter.

Ha en skøn dag og nyd freden og nærværet der opstår i dine relationer, når du sætter dig selv fri og slipper ønsket om at få ret,

Lisbett.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtage mine bedste tips og tricks til hvordan du får mere fred og glæde med dig selv og dem du holder af + et abonnement på LIFTYOURMIND Magazine som udkommer 4 gange årligt. Tilmeld dig her.  (Jeg lover ingen spam, kun brugbart og opløftende indhold. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid).

LIFTYOURMIND Magazine – med alt det som støtter dig til et liv i balance læs det her.