tidtilmig_02_x

Jeg løber gennem lufthavnen med laptoppen balancerende faretruende på den lille bagagevogn i afgangshallen, imens jeg forsøger at fange et net, så jeg kan sende kataloget til tryk inden jeg stiger ombord på flyet til Indien. Min veninde er lige så hårdt spændt for, med mobilen klistret til øret og business samtaler der helst skal falde på plads inden flyet letter.

Vores destination er en diametral modsætning til hvad vi forestager os lige nu. Vi er på vej på et 21 dages retreat hos Dr. Unni, med timevis af daglig yoga og massage. Highflying business kvinder i deres bedste alder, knoklet helt i bund med stressen bankende i brystet.

Vi har købt os til indre 21 dages fred. Spørgsmålet er bare hvor længe freden holder?

Det er en del år siden, og jeg er heldigvis blevet bedre til at passe på mig selv og give mig omsorg. Selvom det stadig hænder at jeg falder i. Så prøver jeg at huske ”mig tid” dagligt og ikke kun et par gange om året, på et yogaophold.

Hvis du kender dilemmaet i dit eget liv, så er her et par idéer til hvordan du kan sætte dig selv øverst på din todo:

1. Lav ritualer med dig selv. Og lad din tid med dig, blive en lige så indgroet vane som når du børster tænder. Gør det du elsker minimum 30 min hver dag. Læsning, meditation, akvarelmaling – hvad som helst der fylder dig med glæde.

2.  Og gør det ordenligt! Tænd stearinlys, lav en kande af din yndlings te. Ligesom når du treater en god ven der kommer på besøg. Bare forkæl dig selv helt i bund i tiden du har sat af.

3. Det tager ca 40 dage at indøve en ny vane. Og du vil sikkert høre en lille irriteret stemme der siger…jeg har ikke tid nu…jeg gør det i morgen…etc. Så svarer du bare – det er helt okay du stritter imod, men nu prøver jeg lige det her for en tid og ser om det gør en forskel. Og så hold ved. Du vil blive overrasket over hvor stort overskud bare 30 minutters “mig tid” vil gøre i din hverdag.

Kærligst,

Lisbett


Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og modtage mine bedste tips og tricks til hvordan du får mere fred og glæde med dig selv og dem du holder af + et abonnement på LIFTYOURMIND Magazine som udkommer 4 gange årligt. Tilmeld dig her.  (Jeg lover ingen spam, kun brugbart og opløftende indhold. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid). LIFTYOURMIND Magazine  – med alt det som støtter dig til et liv i balance. Klik på forsiden og læs!

skaermbillede-2016-09-08-kl-12-16-36