fullsizerender-3

Denne is dessert er super nem og kræver ingen ismaskine. Den har gjort lykke i min familie sommeren igennem, hvor vi har afprøvet et hav af udgaver, med salt karamel, lakrids pulver, banan, mynte og chokolade…mmmm…du bestemmer.

Det tager ingen tid at røre parfaiten sammen. Og vil du sparre tid så hæld cremen i en form med god plads, så laget bliver tyndt og den kan fryse hurtigt. Smid den i fryseren inden du laver aftensmaden, så passer det med at den er klar om et par timer.

Husk at købe jeres yndlings vafler eller cookies til at smøre isen på.

SANDWICH IS

1 vaniljestang

6 pasteuriserede æggeblommer

4 spsk ahornsirup

5 dl piskefløde

mørk chokolade

små karamelvafler fra Urtekram (eller dine yndlings cookies)

frosne hindbær

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer med ahornsirup og vaniljekorn til det er hvidt og cremet. Pisk fløden til skum. Og vend flødeskummet i æggesnapsen, bland evt hakket mørk chokolade eller andre lækkerier.

Hæld cremen i en beholder, og frys den til is.Husk i et tyndt lag hvis det skal gå hurtigt. Tag parfaiten ud af fryseren 15-20 min. før den skal smøres til sandwich. Så er den blød i konsistensen. Pynt evt med frosne hindbær.

Du kan finde flere lækre opskrifter på LIFTYOURMIND Magazine (Se link i bunden).

Velbekomme!

Lisbett


Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mine bedste tips og tricks til hvordan du får mere fred og glæde med dig selv og dem du holder af + abonnement på LIFTYOURMIND Magazine der udkommer fire gange årligt. Tilmeld dig her.  (Jeg lover ingen spam, kun brugbart og opløftende indhold. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid). LIFTYOURMIND Magazine  – med alt det som støtter dig til et liv i balance. Klik på forsiden og læs det nu!

skaermbillede-2016-09-08-kl-12-16-36