jump-863058

Når mit liv løber for stærkt hjælper yogaen mig tilbage til mig selv. Den giver mig overskuddet, styrken og glæden tilbage i løbet af få minutter.

Tag med min yoga lærer Rikke en tur i skoven, og lad dig guide helt ned i gear med hendes skønne enkle yoga program. Det tager kun 10 minutter og du kan gøre det med lukkede øjne og nøjes med at lytte til hendes stemme.

Det eneste du skal er at tage din yogamåtte eller et tæppe under armen og finde et roligt hjørne. Klik på videoen nedenunder og nyd 10 minutters fred der holder hele dagen. Rigtig god fornøjelse!

skaermbillede-2016-09-10-kl-10-06-32

Hvis du vil læse mere om yoga og om Rikkes vej til yogaen, så klik på LIFTYOURMIND Magazine i bunden af bloggen.

Jeg ønsker dig en dejlig rolig dag, både inden i og uden på,

Lisbett


Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mine bedste tips og tricks til hvordan du får mere fred og glæde med dig selv og dem du holder af + abonnement på LIFTYOURMIND Magazine der udkommer fire gange årligt. Tilmeld dig her.  (Jeg lover ingen spam, kun brugbart og opløftende indhold. Du kan selvfølgelig afmelde dig til hver en tid). LIFTYOURMIND Magazine  – med alt det som støtter dig til et liv i balance. Klik på forsiden og læs det nu!

skaermbillede-2016-09-08-kl-12-16-36