Brug din feminine energi og bliv den mest attraktive version af dig!

Glæd dig – det bliver super sjovt! Og mændene omkring dig vil elske dig for det!

Denne LIFTYOURMIND MINI guider dig til hvordan du slipper kontrollen, læner dig tilbage og viser dine bløde sider frem, så du “en-to-tre” kan blive en magnet på mænd! Er det virkelig så let tænker du? – ja det er det faktisk. Du har nemlig sikkert bare glemt at bruge din største styrke som kvinde. Så er du tit den der får ting til at ske, den der fixer og tager initiativ og savner at nogen tager over og giver dig lidt opmærksomhed og omsorg – er hjælpen lige om hjørnet!

Brug din feminine energi_cover

Skriv til mig og du får tilsendt kurset og kan begynde at geare ned og tage imod!

Pris: 140 kr.

Skriv til mig på lisbett@wedendahl.dk så sender jeg dig betalingsinfo og du modtager onlinekurset pr mail når din betaling er gennemført.


Det får du:

[VIDEO] I introen fortæller jeg dig forskellen på feminin og maskuline energi. Og hvordan vi kan komme til at overforbruge den maskuline energi.

[AUDIO] I denne audio fortæller jeg om hvordan du giver mændene omkring dig et sanseligt modspil og får tiltrækningen tilbage mellem jer. Lyt til audioen så tit du har lyst. Download den til din mobil og tag den med på en gåtur eller hør den inden du skal sove. Jo flere gange jo bedre sidder din nye viden fast.

[ØVELSES ARK] Øvelsesarket indeholder mine bedste værktøjer og guider dig i hvordan du slår din feminine energi til. Og hurtigt finder tilbage til den igen, hvis du har haft for travlt og mistet kontakten. Du kan downloade arkene og samle dem i en fin mappe. Eller skrive dine svar over i en notesbog, så du kan vende tilbage og genopfriske din viden.

[AFFIRMATIONS KORT] Affirmations kortet er et slags mantra der minder dig om at sætte ord på dine følelser. Du kan læse det højt for dig selv i løbet af dagen. Printe det ud og hænge det op på køleskabet – eller bruge det som screensaver på din mobil.

Få tilsendt mine nemme “hands-on” værktøjer og lær hvordan du bruger din største tiltrækningskraft som kvinde.

Pris: 140 kr.

Skriv til mig på lisbett@wedendahl.dk så sender jeg dig betalingsinfo og du modtager onlinekurset pr mail når din betaling er gennemført.


Jeg ved du kan!

Det behøver nemlig slet ikke være så forpustende hårdt at være kvinde. Jeg troede selv i mange år at jeg skulle være en actionwoman og klare alle ærterne før at jeg var værd at elske. Men det dræner og på sigt giver det ubalance i forholdet så tiltrækningen ryger.

Og det er jo ret skørt, for det er SÅ meget sjovere nu når jeg husker at være kvinde og mændene får lov til at være mænd omkring mig. Jeg ved at du også kan tænde for “kontakten” – for når jeg kan, så kan du helt sikkert også!

Kærligst, Lisbett

Hvis du kender det og vil have dig selv tilbage – ses vi måske på den anden side!

Pris: 140 kr.

Skriv til mig på lisbett@wedendahl.dk så sender jeg dig betalingsinfo og du modtager onlinekurset pr mail når din betaling er gennemført.