FOREDRAG


Jeg holder foredrag over hele landet. Du kan booke eller høre mere ved at skrive til mig på lisbett@wedendahl.dk. Foredraget kan selvfølgelig tilpasses så det passer til jeres specifikke ønsker og behov.


 

HJERTESTARTER FOREDRAG – baseret på min seneste bog “Hjertestarter”.

Skærmbillede 2017-04-11 kl. 14.34.52

(Du kan læse hvad publikum synes om foredraget længere nede på siden).

Er du klar til at slippe forsvaret og lukke kærligheden helt ind?

Vores hjerte kan være lukket ned efter en kærestesorg, en skilsmisse eller et svigt og kan have svært ved at åbne sig igen af frygt for at blive såret. Vi kan ubevidst have levet med et lukket hjerte i mange år – også selvom vi er i et forhold – det kan vise sig ved, at I brænder ud og mister gnisten, fordi ingen af jer husker at passe på jer selv.

Når vi mærker modstand i vores kærlighedsliv, er det som regel fordi vi er kommet til at trække for længe i håndtaget på en lukket dør. Og det kan være blevet et mønster for os at gå efter de lukkede døre. Måske fordi kærligheden var svær for os at tolke der hvor vi voksede op som barn. Med tiden har vi så ubevidst lavet en historie om at kærligheden skal føles svær. Måske har vi aldrig oplevet kærlighed som noget der kunne være let, gengældt og trygt.

I Hjertestarter finder du en masse inspiration og tools til at lære at elske dig selv, uanset om du er 20 eller 60, så du kan begynde at leve det kærlighedsliv du virkelig drømmer om. Nu handler det nemlig bare om hvilken dør du vælger … den lukkede eller den åbne?

Jeg har selv levet med et lukket hjerte i flere år og udført et større opklaringsarbejde for at finde ud af hvordan kærligheden lykkes – det blev til Hjertestarter.

Det siger publikum:

“Tak for super inspiration. Har allerede brugt dine kloge ord. ” – Gitte.

“Wauw – jeg har jo gjort det helt modsat altid. Du har givet mig mod på at tage en ny vej Lisbett – tusind tak, kan slet ikke vente med at komme igang!!!! ” – Anette.

“Super inspirerende at høre dig Lisbett. Meget vekommende. Tak fordi du så ærligt deler ud af dit eget liv, det gør det brugbart og let at relatere til. Glæder mig til at blive guidet i processen af din bog.” – Katrine.

“Du har givet mig troen på kærligheden tilbage – tak Lisbett. Nu i gang med en indre rengøring!!”  – Cille.


 

FRED BEGYNDER MED MIG FOREDRAG – baseret på min bog “Fred begynder med mig”.

Fredbegyndermedmig_ikon

(Du kan læse hvad publikum synes om foredraget længere nede på siden).

Føler vi os presset, tror vi ofte at det er omgivelserne der skal ændre sig, for at vi kan få sindsroen igen. Men det hele begynder med dig. Og det giver jeg dig opskriften på i mit foredrag ”Fred begynder med mig”, hvor jeg ser på nogle af de typiske hverdagsudfordringer der tricker os allermest. Dem som står i vejen for vores indre fred, i forhold til os selv og vores relationer. Jeg giver konkrete værktøjer til enkle ændringer, der virker så snart du tager dem i brug. Også de dage hvor du kun har fem minutter.

Emnerne i foredraget giver dig nye måder at opdage, hvordan du er kommet til at stå i vejen for dig selv, så du kan sætte dig fri og genopdage din indre styrke. I foredraget vil jeg bla fortælle om:

  • Hvilke områder i vores hverdag er særligt udfordrende og kan være forløbere for stress?
  • Hvordan kan lige præcis dine udfordringer hjælpe dig til at se hvordan du skaber mere fred i dit liv?
  • Hvilke tips og enkle værktøjer kan netop du drage nytte af?
  • Hvad skal der til for at du kan ændre dine opfattelser og finde tilbage til fred, så du igen føler dig balanceret i en travl hverdag?

Jeg vil gennemgå en del af øvelserne fra bogen. Til sidst vil der være mulighed for spørgsmål.

Det siger publikum:

“Tankevækkende foredrag, tak Lisbett” – Rikke.

“Det var så dejligt, roligt og inspirerende at lytte til dig Lisbett – ville ønske det havde varet en hel aften/dag eller weekend…” – Jytte.

“Jeg fik meget ud af at høre dit foredrag og er vild med dit præcise og enkle sprog. Føler mig en del klogere efter at have hørt dig…” – Anders.

“Jeg vil bare sige dig tak for din fine side, videoer og guidede meditationer. Meditationerne gør virkelig noget godt for mig. Jeg vælger glæde – og derfor en stor tak til dig for at flytte mit fokus (på flere ting) : )” – Maria.

“Jeg føler mig stærkere og lettere efter at have fået dine mange tips og nye vinkler som jeg glæder mig til at bruge. Godt at få “rystet posen” tak for en inspirerende og opløftende aften”.  – Kristina.