Lyt til din indre stemme – guidet meditation

Den mest kærlige handling du kan gøre for dig selv

Denne guidede meditation “Lyt til din indre stemme” lærer dig selvkærligheds-værktøj #1. At rumme og lytte til din indre bekymrede stemme.

Du kender den sikkert alt for godt, den der indre stemme der fortæller dig om alt det du ikke må, ikke skal, det som er farligt og som du hellere må lade være med. Sådan for en sikkerheds skyld.

Stemmen vil egentlig bare passe på dig, men får den lov at styre så begrænser den dig i alt det nye du gerne vil og måske længes efter.

Vi prøver som regel af overhøre stemmen. Men det får den kun til at råbe endnu højere. Det er nemlig den mest sårbare del af dig der kalder på dig og beder om hjælp.

I denne meditation lærer du roligt at lytte til den, rumme den og vise den at du har styr på det og ved hvad I skal. Så den stilner den af og du frit kan leve det liv du drømmer om.

Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og lytte imens jeg guider dig.


En guidet meditation er en rolig virkningsfuld måde at ændre en vane på. Jo flere gange du hører den, jo dybere positive spor sætter den i din underbevisthed. Så du kan begynde at leve din nye viden. Det eneste du skal er at lukke øjnene, lytte og være åben.