Om MINI online kurser

LIFTYOURMIND MINI er enkle online kurser der gør dig glad – hurtigt!

Roder dit liv for tiden? TILLYKKE – så har du nemlig chancen for at få det liv du drømmer om – nu!

Og det kan faktisk gå ret stærkt…

MINI kurserne hjælper dig med at få øje på det som står i vejen og begrænser dig. De er inddelt i specifikke emner, så du nemt kan vælge præcis det du har mest brug for lige nu. Med praktiske “hands-on” værktøjer og konkrete råd til hvordan du får friheden tilbage. Så du kan leve det liv du ønsker dig og ikke kun blive ved tanken.

Jeg har selv kæmpet med de issues du finder herinde. Kurserne er lavet ud fra min helt egen erfaring. Og jeg er ekspert på området efter at have skabt rod i mit eget liv så mange gange, at jeg blev nød til at finde den bedste og hurtigste vej ud i friheden igen.

Hvis jeg kan spare dig for nogle af de værste styrt og skrammer, tænker jeg at det vil gøre os begge glade. Derfor deler jeg min hitliste af værktøjer som støtter og hjælper mig til at vågne op med det største smil. Mine værktøjer og idéer er inspireret af bøger og kurser fra hele verden som jeg har deltaget i. Og jeg ønsker at de må give dig al den støtte og det mod der skal til, for at du kan leve det liv du ønsker dig.

Hver MINI indeholder: en audio, en video, et øvelsesark og et affirmationskort.

Psst! Har du et emne der trigger dig og som du gerne vil blive klogere på. Så skriv til mig på info@liftyourmind.dk Mrk. “Min trigger”. Jeg glæder mig til at høre fra dig!