OM

LIFTYOURMIND – enkle værktøjer der gør dig glad – hurtigt!

Roder dit liv? Tillykke!! Det er nemlig en fantastisk mulighed for at du kan få det liv du drømmer om nu.

LIFTYOURMIND er et morderne selvhjælps univers med magasin, bøger, onlinekurser, guidede meditationer og meget mere som som støtter dig til at leve et liv i god balance.

Jeg guider dig til at få øje på det som står i vejen og begrænser dig. Med praktiske “hands-on” værktøjer og konkrete råd til hvordan du får friheden tilbage nu og her. Så du kan komme igang med at leve det liv du ønsker dig og ikke kun blive ved tanken.

Jeg har selv kæmpet med flere at de issues du finder herinde. Kurserne er lavet ud fra min helt egen erfaring. Og jeg er ekspert på området efter at have skabt rod i mit eget liv så mange gange, at jeg blev nød til at finde den bedste og hurtigste vej ud i friheden igen.

Hvis jeg kan spare dig for nogle af de værste styrt og skrammer på vejen, tænker jeg at det vil gøre os begge glade. Derfor deler jeg min hitliste af værktøjer som støtter og hjælper mig til at vågne op med det største smil. Mine værktøjer og idéer er inspireret af bøger og kurser fra hele verden som jeg har deltaget i. Og jeg ønsker at de må give dig al den støtte og det mod der skal til, for at du kan leve det liv du ønsker dig.

Kærligst, Lisbett

Psst! Har du et emne der trigger dig og som du gerne vil blive klogere på. Så skriv til mig på info@liftyourmind.dk Mrk. “Min trigger”. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Pssst Pssst! Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få at vide når der kommer nye kurser, foredrag og bøger – her! Du kan selvfølgelig altid afmelde dig.


Jeg er uddannet fra Byron Katies, “The School for The Work”og Gabrielle Bernsteins, “Spirit Junkie Masterclass”.

“Fred begynder med mig” er min første bog. NY BOG PÅ VEJ! “Hjertestarter” – som handler om hvordan du åbner dit hjerte og lukker kærligheden ind igen når du er blevet såret.